Boka/upphäva tid

Aktuellt

01.01.1970

COVID-19 pandemi och börjande av fertilitetsbehandlingar på nytt

Vi följer fortfarande Säkerhets- och utvecklingscentret för läkemedelsområdet Fimea's råd och rekommendation att undvika börjande av fertilitetsbehandlingar under COVID-19 pandemi. 

Vi följer ännu noggrant forskringar samt situation gällande COVID-19 och myndigheternas råd och är redo att börja behandlingar på nytt genast när vi anser att det är tryggt.

Information gällande behandlingars börjande ska uppdateras här i våra sidorna. Om du vill att vi ska ta kontakt med dig när vi börjar behandlingar, skicka ett meddelande för oss genom vårt kontakt information blankett eller lämna din kontakt information via e-post till adressen 

Mera information får du också vid behov via telefon +358 4447667990


12.04.2018

Gynekologens mottagning nu också på lördagar

Vänligen kolla läkaren och lediga tider på nätet.


07.03.2018

Erbjudande Kvinnodagen till ära!

Aura-kliniken är en inhemsk, lokalt ägd läkarstation specialiserad på kvinnors hälsa och fertilitetsbehandlingar. Vi grundade kliniken för att hjälpa kvinnor i alla åldrar i alla slags gynekologiska frågor. Du hittar oss på Universitetsgatan, vid hörnet av Salutorget. 

För att fira Kvinnodagen erbjuder vi alla nya bokningar utan expeditionsavgift (förmån 15 euro) 7.-9.3. Boka tid tfn 044 766 7990 eller på auraklinikka.fi


30.01.2018

Ingen kö till äggdonationsbehandling


27.06.2017

En ny fertilitetsklinik i Åbo

Vi har öppnat en ny fertilitetsklinik i centrum av Åbo. Fertilitetsbehandlingar har vi gjort i samma utrymmen tidigare i många år och delvis med samma personal, så för en del kan kliniken vara bekant. Efter ägarbyte är kliniken nu helt och hållet finsk. Som erfarna sakkunniga inom fertilitetsområdet är vi starkt motiverade att hjälpa par och kvinnor som lider av barnlöshet.

Som Auraklinikens öppningserbjudande har vi förmånliga sommarpriser hela hösten 2017. 

Vi erbjuder också gynekologtjänster.

Välkomna, vi vill vara värda ert förtroende!